Trem Trening Sistem


TREM TRENING SISTEM je jedinstveni sistem psiho-fizičkog razvoja pojedinca kroz osnovne elemente borilačkih veština. Namenjen je osobama srednjih i poznijih godina i razvija bolju motoriku, koordinaciju, gipkost, razumevanje korišćenja svog tela. Trem trening sistem obuhvata i obuku u rukovanju hladnim oružjem i osnove samoodbrane.

TREM TRENING SISTEM obuhvata više disciplina sportsko-rekreativnog i borilačkog karaktera:

  1. P.R.V. (Program Rekreativnog Vežbanja) – Disanje, pokret, relaksacija (opuštanje), stav, gipkost
  2. HIIT (High Intensity Interval Training) – Vežbanje visokog intenziteta u vremenski određenim intervalima.
  3. CrossFit (Cross Fitness) – Unakrsno, dinamično vežbanje sa i bez opterećenja.
  4. Samoodbrana za žene
  5. N.O.N. (Napad i Odbrana Nožem) – Rukovanje nožem

TREM TRENING SISTEM je proizvod iskustva i znanja osnivača i glavnog trenera kluba Dejana Stankovića.

Program rekreacije za lica svih starosnih dobi bez obzira na pol ima dva aspekta:

1. Prvi sportsko-rekreativni deo obuhvata različite metode relaksacije (vežbe disanja i opuštanja) kao i oblikovanja tela (japanski, kineski, ruski i indijski sistem vežbanja) kroz jedinstven sastav i kombinaciju vežbi sticanja i održavanja opšte kondicije, snage i istezanja svih grupa mišića, zatezanja celog tela. Akcenat se stavlјa na metode kojima se ispravlјa držanje tela i istovremeno daje gipkost i ravnoteža, oblikuju mišići i ujedinjuje duh i telo. Ovaj deo programa sadrži i elemente masaže i samomasaže.

2. Drugi deo programa podrazumeva razvijanje svesti o prednostima i pozitivnim efektima redovnog vežbanja, podizanja nivoa svesti o negovanju fizičke kulture sa zdravstvenog aspekta, kao i obuku o pravilnom izvođenju vežbi i dužini trajanja istih i oblici improvizacije vežbanja u kućnim uslovima.