O nama


Škola borenja TREM је osnovana 25.06.2001. godine u Nišu, i počinje da živi kao Klub realnog aikidoa TREM. Daljim razvojem i sve većom željom njenog osnivača i vežbača za napredovanjem, klub prerasta u ŠKOLU BORENJA TREM.

Osnivač kluba je Dejan Stanković, diplomirani sportski trener – smer AIKIDO i REKREACIJA, specijalizirao na temu RAD SA DECOM I MLAĐIM SPORTSKIM KATEGORIJAMA, viši instruktor Specijalne fizičke obuke u Ministarstvu Pravde RS, nosilac majstorskog zvanja 5.DAN IAA, 3.DAN RA.

Cilj škole je okupljanje dece, omladine i svih zainteresovanih za borilačke veštine, fizičku kulturu, druženje, razvijanju odgovornosti i razvoju telesnih i duhovnih sposobnosti. U školi se vežba AIKIDO – japanska borilačka veština, TREM TRENING SISTEM – jedinstveni sistem psiho-fizičkog razvoja pojedinca i SISTEMA – ruska borilačka veština.

ŠKOLA BORENJA TREM organizuje prezentacije, predavanja, seminare, kurseve i radionice na temu borilačkih veština, samoodbrane i rekreacije odraslih. Edukaciji mogu pristupiti i svi stariji od 16 godina bez obzira na pol ili fizičku pripremljenost.

Škola od 08.11.2007.godine slavi Krsnu slavu Sv. Dimitrija – Mitrovdan.

U klubu postoje pravila kojih se svi članovi moraju pridržavati.

KAKO DA ODABEREM PRAVI KLUB?

Prvo se dobro raspitajte o reputaciji kluba i trenera koji vode treninge. Teško je oceniti znanje i rad instruktora ako se prvi put srećete sa borilačkom veštinom. Treneri bi trebali biti sertifikovani od strane Ministarstva za sport i omladinu. Proverite da li Vam lokacija i termini odgovaraju. Razgovarajte sa glavnim trenerom, pogledajte ili još bolje učestvujte na probnom treningu.

KAKO DA SE UPIŠEM U KLUB?

Na svakom treningu možete od trenera koji vodi trening potražiti upisnicu i upisati se. Za maloletna lica obavezno je prisustvo roditelja.

Vreme održavanja treninga.