Pozovite nas: +381 (0)69 225 41 81 Email: info@samoodbrana.com
AIKIDO Japanska borilačka veština

Aikido podiže nivo

Koncentracije - 100%
Koordinacije i motorike - 100%
Samopouzdanja - 100%
Zdravstvenog stanja - 100%

Informacije

Škola borenja Trem je član Srpskog Aikido Saveza i Internacionalne Aikido Akademije čiji je osnivač i predsednik Bratislav Stajić 8. DAN IAA.

Aikido grupu vode instruktori koji su nosioci majstorskog zvanja. Škola borenja Trem je aktivna u učešću na seminarima u zemlji i inostranstvu svih aikido organizacija.

Treninzi AIKIDO veštine se održavaju u fiskulturnoj sali O.Š. "Vožd Karađorđe" u Nišu, ul. Vožda Karađorđa br.29.

Najčešća pitanja i šta drugi kažu o veštini

Aikido je moderna borilačka veštine samoodbrane, koja je primenom efikasnih tehnika i metodike izuzetno prilagodljiva za vežbače svih kategorija. Aikido je borilačka veština koja je nastala u Japanu, a sama reč se može prevesti kao put usaglašavanja duha i tela.

Prvo se dobro raspitajte o reputaciji kluba i trenera koji vode treninge. Teško je oceniti znanje i rad instruktora ako se prvi put srećete sa ovom veštinom. Treneri bi trebali biti sertifikovani od strane Ministarstva za sport i omladinu. Proverite da li Vam lokacija i termini odgovaraju. Razgovarajte sa glavnim trenerom, pogledajte ili još bolje učestvujte na probnom treningu.

Na svakom treningu možete od trenera koji vodi trening potražiti upisnicu i upisati se. Za maloletna lica obavezno je prisustvo roditelja. Srećan Vam AIKIDO početak!